20ste Smulfietseling - verslag

wanneer: zondag 22 augustus

 

Op zondag 20 augustus hebben 238 sportievelingen deelgenomen aan de smulfietseling. Meer dan de helft waren geen KWB leden. Het bewijs dat we bekend zijn buiten de KWB. Wij waren dit jaar verantwoordelijk voor de inschrijvingen, het aperitief en later ook het dessert.

 

Dank aan de vele vrijwilligers om te komen helpen. Vooral onze chef kok die het dessert had samengesteld. Met een zeer beperkt budget hebben we toch iets lekkers geserveerd.

 

Door het mooie weer zijn vele deelnemers nog iets blijven drinken. 

 

20ste Smulfietseling

wanneer: zondag 22 augustus

 

 Op zondag 20 augustus slaan de KWB-afdelingen van Boortmeerbeek, Haacht St.-Adriaan, Keerbergen, Rotselaar en Tildonk opnieuw de handen in elkaar om weer een groot succes van de 20ste Smulfietseling te maken.

 

KWB leden betalen 25 euro, niet-leden 30 euro. Kinderen (tot en met 14 jaar) betalen 10 euro. Inschrijving uitsluitend via GSM: 0468 58 35 22 na 17uur, daar krijg je dan een reservatienummer toegewezen dat je ook vermeldt bij de betaling.

 

Inschrijven kan pas van 1 juli en tot en met 13 augustus.

 

Start en eindpunt van de toer is dit jaar bij ons in de kantine van Sportoase De Toren in Rotselaar. Bij vertrek krijgt iedere deelnemer tickets voor aperitief, soep, voorgerecht, hoofdschotel, dessert en 2 drankbonnekes om te gebruiken in een van de 4 stopplaatsen

 

✓ Deze fietseling is een gezinsuitstap en geen fietsrace, ieder legt het parcours af op zijn eigen tempo.

 

✓Het parcours bestaat hoofdzakelijk uit verkeersarme wegen.

 

✓ Het is over zijn ganse lengte (40 à 50km) bewegwijzerd.

 

We hopen dit jaar op extra veel deelnemers uit Rotselaar.