deze activiteit gaat niet door!!!

Door te weinig inschrijvingen en een misverstand in verband met de parochiezaal zijn wij verplicht om zowel CIAO ITALIA, PIZZA TIME! als de GOUDEN WERPARM te annuleren.

Ciao Italia, pizza time!

wanneer: donderdag 18 mei 2023

Kwb Rotselaar brengt Italië naar de parochiezaal Rotselaar, groenstraat 19a 3110 Rotselaar

 

Op donderdag 18 mei zal de geur van versgebakken pizza’s in de lucht hangen in rond de parochiezaal. Met een heus pizzafestijn zorgt kwb Rotselaar voor een ontmoeting tussen buurtgenoten.

 

Je kan bij ons komen smullen van een lekker stukje huisgemaakte pizza, vers uit de oven, én tussen pot en pint tegelijk je buren en kwb Rotselaar beter leren kennen. Als kwb gaan we immers volop voor verbinding in de buurt, dus brengen we de mensen uit onze buurt graag samen, met een ontspannend en lekker Italiaans feestje.” 

 

Iedereen is welkom tussen 14u en 19u om te komen smullen. Als randanimatie bieden we 13 werpspelen aan.

  

Van Boochie en Cornhole tot Kubb en Leeuwentoren: tijdens "Ciao Italia, pizza time!" kan je kennismaken met dertien bekende en minder bekende werpspelen. Je precisie, scherp oog en een portie techniek zullen daarbij goed van pas komen. En breng zeker ook je (klein)kinderen mee, want er zijn ook drie spelen speciaal voor hen bij. Voor een licht sportieve maar vooral plezante activiteit, waarin je bovendien nieuwe spelen ontdekt, ben jij op bij ons aan het juiste adres. Iedereen is meer dan welkom om mee te spelen of te supporteren.

 

De werpspelen worden gratis aangeboden, de pizza's en drank zijn te koop aan schappelijke prijzen.